Blid massage af hele din krop

Blid massage af hele din krop

Blid massage af hele kroppen

Trænger din krop også til forkælelse og afslapning? Kunne du også godt bruge en times ro og nydelse? 

Så skal du overveje, om ikke en Helkropsmassage er noget for dig. Helkropsmassagen er en omsorgsfuld og intuitiv massage, som fokuserer på, at du finder ind i dig selv. Du investerer tid i dig selv ved at give din krop en times massage.

Massagens effektive påvirkninger

Der findes mange gevinster ved massage. Her vil vi blot nævne et par af de vigtigste:

Nedsættelse af stress:

Med en helkropsmassage vil du både en positiv effekt i forhold til stresshåndtering. Din oplevelse af stress vil minimeres, fordi du ved hjælp af helkropsmassagen, finder dybere ind i dig selv og derved arbejder med din vejrtrækning. Massagen brgrænser både tankemylder, bekymringer og følelsen af generel uro.

Forbindelse mellem krop og sind:

Med en helkropsmassage vil du opleve en styrkelse af forbindelse mellem krop og sind. Du vil have stor effekt af helkropsmassage i forbindelse med samtaleterapi.

Helkropsmassage som forkælelse:

Med en helkropsmassage vælger du at give dig selv en times ro og fokus. I en stresset hverdag, hvor der altid er behov og travlhed, er det guld værd for dig og dine omgivelser, at du investerer i dig selv.

Hvordan foregår det?

Der er ikke noget hokus-pokus over Helkropsmassage, men alligevel er det forbundet med meget uro og mange spørgsmål. Hvad er det godt for og hvordan foregår det?

Helkropsmassage hos os foregår ved, at du kommer ind i vores klinik og lægger dig på briksen. Hele din krop bliver derefter berørt (undtagen bryst og køn) og bliver vækket til live. Du skal ikke gøre andet end at lukke dine øjne, døse hen og tage imod. Hvor tit må du egentlig bare det? 

Jeg arbejder systematisk med hele din krop og går alle dele grundigt igennem. Udelukkende med det formål, at du skal tage imod og nyde.

Healing eller velværemassage

Som en del af helkropsmassagen, tilbyder jeg også healing. Det foregår ved, at jeg stryger blidt og healer alle dele af din krop. Gennem mine healende hænder, vil du uanset om du er døset hen eller ej, fornemme velvære. 

Du kan naturligvis vælge healingen fra og udelukkende modtage en ren velværemassage. Det er helt op til dig.

Efter massagen

Som en afslutning på massagen, tager vi en snak om, hvordan du oplevede det. Vi kommer omkring dine følelser og om massagen har sat noget i gang i dig. Der er også plads til, at du kan komme med ønsker til næste massage hos mig.

Tænker du ikke, at din krop har fortjent en dejlig omgang massage hos mig?

 

 

 

9 Responses

 • Hullehøj
  Fed titel: “Blid massage af hele din krop” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning 🙂
  Mvh., Marie X.

 • Hawdy Byluxdesign.dk
  Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Blid massage af hele din krop’, men ellers god læsning!
  Med venlig hilsen, Maja

 • Hey – Byluxdesign.dk
  Fed titel: “Blid massage af hele din krop” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning ;-P
  Fortsat god aften. Viggo S.

 • Byluxdesign.dk Howdi, Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? ;-P
  På forhånd tak. Emma

 • Howdi Byluxdesign.dk Ift. Blid massage af hele din krop, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. ;-P
  Fortsat god aften, Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *