En mini-guide til dogging fun

En mini-guide til dogging fun

Selvom det er de færreste der mener at nogensinde have hørt ordet dogging fun, så er det faktisk de fleste der på et eller andet tidspunkt i deres liv har bidraget til udbredelsen af denne fetich. 

Dogging fun dækker nemlig over det at mødes udenfor, helst i offentlige rum, med helt og aldeles fremmed mennesker for at have samleje. Disse dogging fun klubber arrangerer alt fra sex mellem to fremmed til store gruppemøder hvor der nærmest er 20-30 mennesker samlet ét sted – det er kort sagt en omfattende fetich. 

Hvordan kommer man i gang?

Hvis du er interesseret i at udforske dine egne grænser og gerne vil vide lidt mere om det der med at mødes med fremmed til uforpligtende sex, så bliver du garanteret glad for at høre at der findes alverdens dogging forummer på internettet hvor brugere kan melde sig til (mod betaling) og skrive med andre ligesindet derigennem.

På disse forummer kan brugere både chatte med hinanden, aftale møder og se hinanden lidt bedre an. Derudover kan man også på siderne læse retningslinjer for hvordan man bedst begår sig ude i naturen, dogging kan nemlig i værste fald sende dig bag tremmer i op til fire år – men så skal du virkelig også have jokket i spinaten.

Dogging og lovens lange arm

Selvom der ikke findes nogle regler der direkte går imod det at have sex med fremmed ude i det fri, så er der et par regler der bestemt er inde og berøre – og det er dem vi går i dybden med og bør kende, før vi kaster os i sådanne ting. 

Reglerne omhandler blufærdighed og krænkelse af offentlighedens fred. Du finder de to regler herunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis du skriver disse to regler i baghovedet og bruger en stor portion sund fornuft, så er der virkelig gode chancer for at du kan begå dig i dogging verdenen uden at komme i brummen. Sex udenfor i Danmark er en del mere normalt end du måske skulle tro og det er virkelig sjældent at man læser om dogging uheld. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *