Et ekstra, men sjovt pift til den årlige fodboldafslutning

Et ekstra, men sjovt pift til den årlige fodboldafslutning

Den årlige fodboldfest

Mange fodboldklubber holder en form for afslutning, når alle sæsonens kampe er spillet. Dette er som oftest en begivenhed med god mad, sjove lege, alkohol og naturligvis en lille fodboldturnering.

Står du netop og er blevet tildelt tjansen for holdinddeling og tidsplan for turneringen? Så kommer her en oplagt idé til at \’spice\’ denne ligegyldige, men alligevel obligatoriske turnering lidt op. Et stødbånd! Det er den oplagte gadget for de friske holdkammerater. Det lyder måske lidt skørt og tosset, men det er faktisk rigtig sjovt. Det er rigtig sjovt at se sine holdkammerater spjætte og hoppe, når støden rammer dem. 

Helt praktisk fungerer det sådan, at den spiller der skal udsættes for stød får monteret stødbåndet fast på sig – det kunne for eksempel være på låret eller anklen. Samtidig skal der så være en der står for at give stød til denne. Det kunne med fordel være en af udskifterne fra modsatte hold. På den måde overraskes spilleren, når vedkommende mindst forventer det. Super underholdende! I kan selv justere, hvordan styrken skal være, og på den måde, hvor meget dine fodboldvenner skal straffes. Skalaen går fra 1-100, og stødbåndet virker i en rækkevidde op til 100 meter. Man kan vælge mellem to gamemoods: stød og vibrator. 

Inspiration til andre aktiviteter med stødbåndet 

Når først I har investeret i denne gadget, så er mulighederne mange. Stødbåndet kan nu være et ekstra krydderi til jeres andre aktiviteter. Det kunne være, I kunne tænke jer at spille andre boldspil som for eksempel dødbold, høvdingebold, håndbold eller rundbold. I kan også bruge den som et underholdende indspark, når I spiller pakkeleg ved den årlige julefrokost, eller når holdet har ramt dansegulvet på det lokale diskotek. Endvidere kan det benyttes, hvis det skulle hænde, at en af holdets medlemmer skal giftes, og I derfor skal stable en fed polterarbend på benene. 

Altså; der er et utal af sjove aktiviteteter, hvor dette sjove stødbånd kan anvendes. Det kan pifte enhver begivenhed op! 

Husk at at tag hensyn

Selvom stødbåndet er for sjov, skal man huske på at være opmærksom. Det grundliggende vigtigt, at alle er enige om, hvordan brugen af stødbåndet skal foregå. Der er ydermere nogle sikkerhedsregler, man bør overholde. Stødbåndet frarådes, hvis: 

– Hvis man lider af en hjerte-sygdom, har pacemaker eller er sindslidende
– Du er under 18 år 
– Du er fysisk eller psykisk ustabil
– Er påvirket af alkohol, medicin eller stoffer eller andet 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *