Få hjælp når parforholdet gør ondt

Få hjælp når parforholdet gør ondt

Kender du det? At tingene ikke kører helt som de skal. At de samme problemer opstår, de samme skænderier dukker op, de samme misforståelser florerer i luften og den samme dårlige samvittighed maser sig ned og hovedet på dig. Det er ikke unormalt at det parforhold har brug for hjælp, derfor er der mange mennesker, der går i Parterapi i Viby for at få hjælp til at få gang i en god dialog, så parforholdet kan reddes. Eller så man går fra hinanden og forbliver gode venner. Specielt hvis der er børn i billedet. 

Book en tid nu

Vi går nok lidt for længe om den varme grød. Lidt for længe går vi og sumrer, og spørger os selv, om det virkeligt er nødvendigt at få den hjælp udefra, som man nok i virkeligheden ved at man har brug for, men som man ikke får taget sig sammen til at gøre noget ved, fordi et eller andet stopper en.

Du går måske med tanken ’ kan det virkelig være rigtigt at vi skal have hjælp udefra’ eller ’er vi virkelig så dårlige, at vi ikke kan klare det her selv’ eller ’ det er for pinligt at få hjælp udefra og åbne op for det, der foregår i vores hjem’. Men det er ikke spor pinligt. Hvis det er nødvendigt, så er det det, der skal til.

Vær stolt af dig selv

I stedet for at gå og dunke dig selv, eller din partner, eller jer begge i hovedet over at tingene ikke kører for jer, kan I i stedet for glæde jer over, at man faktisk kan få hjælp og at det faktisk kan lade sig gøre, at gå i parterapi i Viby og få hjælp til at løse sine kærlighedsproblemer. Det er jo ikke for sjov, at I i sin tid valgte hinanden og valgte at give hinanden jeres opmærksom, kærlighed, tanker og drømme.

Det gjorde I fordi at I var glade for hinanden og fordi I ville have en fremtid sammen. Når hverdagen så indtræder, og den grå kedelige hver dag lægger sig som en tung dyne over forholdet, så kan det være tid til at søge hjælp. Søg info på nettet, og kontakt den parterapeut, som du synes giver det bedste bud og tilbud på, hvordan I kan komme igennem det her uden at I hverken skal skifte efternavn eller adresse. Det er en investering i fremtiden, og I får udbyttet af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *