Få hjælp til at skrive den bedste ansøgning og pift dit CV op!

Få hjælp til at skrive den bedste ansøgning og pift dit CV op!

Det er altid en svær opgave at skrive en ansøgning og et CV

Jeg formoder næsten ikke, at jeg er den eneste, der flere gange har brugt timevis – hvis ikke dage – på at flette en god jobansøgning sammen. Eller i hvert fald forsøgt. Ofte er jeg ikke tilfreds med det endelige resultat, og føler at jeg både mangler værktøjer, kompetencer og rådgivning til, hvordan jeg gør. 

Man stiller sig selv spørgsmålet om, hvad der er vigtig at få med, hvor skal man ligge sit fokus og hvordan man adskiller sig bedst muligt fra de øvrige ansøgere. 

Det er en følelse af afmagt, hvis ikke man opnår tilfredshed med sin ansøgning, inden den afsendes. For ikke at tale om CV’et, hvor man ofte stiller spørgsmålstegn ved, hvad der er relevante at få med – og om gør man overhovedet gør det interessant nok?
Som du nok allerede fornemmer, er spørgsmålene mange. Rigtig mange. 

Men bare rolig!

Nu behøver du ikke længere, at sidde vågen det halve af natten og forsøge at strikke noget brugbart sammen, du alligevel ikke er tilfreds med. For der er hjælp at hente. Professionel hjælp, vel at mærke. Du kan nemlig nu alliere dig med www.candeno.com som giver professionel rådgivning og hjælpe til at skrive den perfekte jobansøgning og ligeledes med CV’et. 
Så sig nej-tak til flere afslag og kom godt i gang!

At hente professionel hjælp ind, resulterer ofte i en god og velskrevet jobansøgning, der fremhæver de væsentligste ting og er både professsionel og korrekt opstillet. CV’et virker også mere indbydende og sender et signal om det professionelle menneske, man gerne vil ses som. Med andre ord bliver man nemmere taget seriøs af en mulig, kommende arbejdsgiver, hvis førstehåndsindtrykket, gennem ansøgning og CV, allerede virker gennemarbejdet og professionelt udtænkt.
På den måde har man allerede scoret gode points på kontoen inden selve samtalen. 

Er det noget for mig?

De fleste jeg kender, inklusiv mig selv, ønsker at blive mere trænet i at skrive jobansøgninger, hvorfor jeg også anser at de fleste, gerne vil have professionel ekspertise og vejledning på området. Er du i tvivl kan du kvit og frit starte med et 7-dags abonnement – helt gratis og uden bindinger!
Her kan du prøve kræfter med bl.a. CV-buider-værktøj eller modtage rådning. Den professionelle rådgivning har i øvrigt åbent fra 9-20 alle hverdage. Så har du større fleksibilitet og frihed til at gøre det på dine præmisser, lige når det passer dig. Smart, ikke? 

Hvis du ikke er en komma-haj

Så fortvivl ej! Hos www.candeno.com er de nemlig også behjælpelig med  bl.a. korrekturlæsning og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *