Har I planlagt hvor årets ferie går hen?

Har I planlagt hvor årets ferie går hen?

Hvor går årets ferie hen?

Har I endnu ikke planlagt dette års ferie? Så er der god grund til at læse med her! Ovenpå (mere end) et år med Corona restriktioner og lukkede grænser, trækker det i os alle sammen at pakke kufferten og drage ud i verden på eventyr. Vi både fortjener og trænger til det! 

Hos jeresferie.dk finder I ferier til alle behov. Der findes nemlig noget til enhver smag! Så derfor kan jeg kun anbefale dig at læse artiklen færdig for at finde inspiration. Derudover bør I klart besøge hjemmeside, jeresferie.dk, hvor I kan finde et hav af gode tilbud og fristende muligheder. Så nu er det passende at spørge; Hvor går årets så ferie hen? 

En aktiv ferie

Efter mange, mange måneders nedlukning har flere og flere danskere fået øjnene op for glæden ved at benytte naturen aktivt. Flere danskere har nemlig forelsket sig i vandreturer i de smukke, danske skove. Derfor er denne type ferie også ideel for de vandre-glade og aktive danskere. En vandreferie i bjergene midt i smukke Tjekkiet, hvad siger du så? Tjekkiets højeste bjerg, Krkonose, gemmer på et hav af forskellige muligheder samt naturperler! Derudover har I rig mulighed for at spise på de forskellige restauranter, som gemmer sig i de smukke bjerge!

Storbyferie i Danmark

I Danmark har vi mange, dejlige byer. Vi har ofte travlt med at rejse langt væk fra de danske grænser, men Danmark har SÅ meget godt at byde på! Derfor kan jeg varmt anbefale, at drage mod de forskellige større byer i det danske ganske land. Ta’ eksempelvis et smut til den fynske hovedstad, Odense. Byen, hvor H.C. Andersen er født og opvokset. Eller kunne jeg i stedet friste med en tur til Smilets by eller den danske hovedstad? Mulighederne er mange.

Hvad med de tyske alper?

Hvad med at spendere sommeren i de tyske alper? Ikke et dårligt forslag, hvis du spørger mig! Her har du rig mulighed for at holde en aktiv ferie i det smukke bjerg landsskab. Her er der mulighed for lange vandreturer samt en tiltrængt og forfriskende dukkert i de forskellige bjergsøer. Området hedder mere præcist Bavaria og er absolut både et besøg på Google samt (og allermest) i virkeligheden et besøg værd. Desuden er der både mulighed for at medbringe bilen samt køre mountainbike, hvis du er den aktive type, der ikke kan få nok af høj fart og adrenalin! 

 

 

 

Du kan læse videre i artiklen Kom ud og oplev verden til en overskuelig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *