Hvordan du optager et lån

Hvordan du optager et lån

Få hjælp til lån på Guide til kviklån samt nyheder omkring lån generelt.

Selvom internettet flyder med dem, og de er begyndt at hænge på diverse busholdepladser landet over, så kan det være svært at finde ud af hvilken type lån der er bedst for netop dig og dine behov.

Lån er for rigtig mange mennesker en stor ting at pådrage sig selv, derfor handler det også om at vide hvad man går ind til så man ikke bliver snydt eller snyder sig selv i sidste ende. Der findes en række forskellige lån man kan tage i Danmark der spænder imellem lån til studerende, store lån og lån du skal bruge lige her og lige nu – vi kommer om dem alle sammen nedenfor.

SU lån og slutlån

Er det kun studerende der er berettiget til. SU lån og slutlån er et tilbud fra staten til studerende der bruger alt sin tid på at studere og derfor ikke har tid til at have et deltidsarbejde ved siden af. Det er et utrolig smart lån at optage, da du er sikret ikke at skulle afbetale så meget som en enkelt krone af det, før du er færdig med at studere – hvilket for mange er lige præcis det de har brug for. 

SU lånet kan maksimalt være på 3.155 kroner om måneden mens at slutlånet kan være lige den størrelse du gerne vil have at det skal være. 

Store lån

Hvis du går med overvejelser om at låne rigtig mange penge, så er det højest sandsynligvis også fordi du har udset dig noget du gerne vil bruge dem på. Det kunne være et nyt hus- eller udbetalingen til selsamme. Det kunne være at du selv mente at det var på tide at skifte den gamle bil ud eller du vil måske gerne renovere den? 

Store lån er noget du får i banken, der er ikke mange andre lånesteder hvor de kan tilbyde dig samme muligheder som de kan i banken – så hvis du er ude efter et stort lån, så er banken det første sted du burde gå hen.

Kviklån

Er også kendt som det mere ustabile lån, der får \’dumme\’ mennesker i skyhøj gæld. Kviklånet er virkelig nemt at få, men du kan ikke få ligeså mange penge som du ville kunne i banken. Et kviklån er ekstremt godt hvis du nu har smadret din gamle telefon og ikke kan vente med at få en ny til starten af næste måned – det samme gælder med computeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *