Sådan sælger du dine ting online

Sådan sælger du dine ting online

Er du en af de mennesker der er så træt af at gå og kigge på de samme ting i hjemmet hele tiden? Bliver du frustreret hver gang du føler at der er noget i aldrig bruger som bare ligger og samler støv? Handler det om at i bare ikke kan få taget jer sammen til at smide det ud? Så frygt ikke længere.

Via strakssalg er det nemlig nu muligt at sælge dine ting hos dem online. Og hvis du allerede inden du ved mere er interesseret i dette skal du blot følge dette link sælg til os. Hvis du har fået blod på tanden og er klar til at høre mere om denne nye fagre verden, så skal du bare læne dig godt tilbage og læse videre her. 

Kort og godt handler det om at der er tre trin i processen for at få dine genstande solgt. Disse genstande der tales om kan være alt fra tasker, ure, lamper, møbler, computere og kunst. Med andre ord, næsten alt du kan komme i tanke om, kan sælges her.

1. skridt er at du udfylde den online ansøgning. Dette er nemt og enkelt og også helt uforpligtende. Indenfor de næste 24 timer vil du så modtage et tilbud på den genstand du har sendt gennem ansøgningen. Det er naturligvis muligt at sende flere ansøgninger af sted, men hver ansøgning indholder kun en enkelt genstand.

2. skridt på rejsen er at aflevere eller sende selve den fysiske genstand. Dette sker naturligvis efter du har modtaget og derefter accepteret det tilbud eksperterne har givet dig. Så sender du eller indlevere din genstand til en af de fysiske butikker.

3. og sidste skridt kommer lige efter at din genstand er blevet afleveret eller modtaget i en af de fysiske butikker. Pengene bliver nemlig udbetalt lige med det samme enten til din bankkonto med det man kalder en straksoverførsel eller kontant.

Selve ansøgningen er helt uforpligtende og der er derfor ingen grund til hvorfor man ikke skulle prøve og se om det kunne være en mulighed at få solgt nogle af de ting som man har liggende derhjemme og ikke har lyst til at gøre brug af.

For dig der får dårlig samvittighed over at vide at det er så simpelt men at man ikke får tingene solgt alligevel. For dig der lukker klædeskabet så hurtigt igen for ikke at blive mindet om alle de ting du ikke bruger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *