Savner du også sol, strand og palmer?

Savner du også sol, strand og palmer?

Så tag på en rigtig luksusrejse og nyd tiden væk fra hverdagen. 

Hvad er en luksusrejse for dig? For mig er den når man føler sig ekstra forkælet og føler man er langt væk fra hverdagen. Det kan være på et et stort, flot og lækkert 5-stjernet hotel eller i en villa med egen pool og havudsigt. Jeg ville elske at ligge og få serveret champagne i lange baner ved poolen eller en god gin and tonic. Det kan være lige hvad du drømmer om. For luksus kommer i mange forskellige udgaver og du får helt sikkert en del luksus på en lang række luksus rejser.

Du kan selv vælge hvor turen skal gå til. På hjemmesiden Uniquetravel.dk finder du så mange unikke luksusrejser som er tilpasset til enhver persons behov. Hvad drømmer du om? tjek mulighederne ud. Nogle er nok dyrere end andre, men du får så også hvad du betaler for og hvorfor ikke forkæle sig selv ekstra meget, når man kun lever en gang? 

Rejsen kan både gå til Thailand eller andre destinationer. 

Hvis rejsen går til Thailand: 

Så begynder jeres rejse i den travle, kulturrige og spændende hovedstad Bangkok. Her får i lov til at bo på et et riverside kaldet Anantara Riverside Bangkok Resort, som ligger lige op ad Chao Phraya floden – og tæt på det travle centrum, og lige i midten af Bangkok. Her finder i et hotel med mulighed for at udforske den spændende by, og til at slappe af efter spændende dage rundt i de travle gader. Nyd jeres tid og spis på en masse lækre restauranter. Der er så meget at opleve. I kan også opleve Anantara Riverside Bangkok Resort som er midt i den utrolige storby!

Hvorfor ikke også besøge nogle af de allersmukkeste sandstrane, hvor i virkelig føler jer ude på en ø, med smukke bølger og en hel del kokospalmer. I kan f.eks. bo på hotellet Tinkerbell Privacy Resort, som er et lille resort med 15 værelser og med god plads. Nyd tiden ved hotellets skønne svimmingpools, hvor man nemt kan holde sig for sig selv og have noget alenetid. Men der også meget andet i kan opleve. Jeg synes klart i skal bestemme jer for, hvilken rejse i vil på og gå ind og tjekke udvalget ud på de mange forskellige luksus rejser der er at vælge imellem. Jeg drømmer mig klart til Thailand, når jeg læser om oplevelserne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *