Sundhed er vigtigt for dig og dine nærmeste

Sundhed er vigtigt for dig og dine nærmeste

Stress og jag. Travlhed og tankespind. Er det dig? Er det dét, der kendetegner dit liv? Så er det tid til at ændre dine vaner og få mere sundhed ind i dit liv.
Sundhed er mange ting og kan deles op i mange kategorier. Skal du have mere sundhed på dit job? Så skal du måske spørge dig selv, hvad der kan give dig det i din hver dag. Måske skal du planlægge dine arbejdsopgaver bedre, måske skal du arbejde lidt færre timer, måske skal du bede om at få opgave af din chef som er sjovere.

Det kan også være, at du skal blive bedre til at socialisere og tale med dine kolleger i jeres frokostpauser. Hvis du vil have mere sundhed på dit arbejde, ville det være en god idé at sætte dig ned med pen og papir og svare på spørgsmålet: hvordan får jeg en bedre dag på og med mit arbejde?
Men det kan også være at du har brug for mere sundhed derhjemme. Måske taler ud og din partner ikke så godt sammen og jeres kommunikation er gået død, hvilket medfører misforståelser og skænderier. Måske er dine børn blevet lige for forkælet og du har glemt at give dem ansvar derhjemme med pligter og opgaver, der letter hverdagen for dig. Kig på din familie – din partner og eventuelt jeres børn og spørg dig selv: Hvad skal der til for at jeg kan få et hjem, hvor der er bedre vaner og mere sundhed for os alle?

Din mentale sundhed er ekstremt afgørende for dit liv og dit velvære. Uden mental sundhed vil du være plaget af stressede tanker, dårlige beslutninger og et liv, der kører parallelt med det liv, som du egentligt havde forestillet dig. Spørg dig selv hvad det er, der gør, at din mentale sundhed ikke er god. Træffer du dårlig valg selvom du ved, at du burde have valgt anderledes og hvorfor træffer du disse valg? Er det en gammel historie om dig selv, der kører rundt i hovedet på dig, som du selv er med til at bringe til live? Så er det på tide, at du skriver en ny historie. Og denne gang skal historien handle om at du er stærk, at du kan lykkes og at livet vil dig det bedste. Du er her for at gøre en forskel, så tag dig selv og din sundhed alvorligt og gør noget ved det.

 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *