Thai dating – og hvorfor det er din billet til hele verdenen

Thai dating – og hvorfor det er din billet til hele verdenen

Selvom de fleste forbinder det med voksne mænd der dater udenlandske piger, som en lidt markaber ting, så er der faktisk absolut intet markabert over, at lede efter kærligheden andre steder end der hvor man er født. 

Man ser det utroligt meget ved den yngre generation, som gerne finder kærester fra over hele verdenen – og hvorfor må de, hvis den ældre generation ikke må? Unge der har interkulturelle forhold, fortæller også selv at det er helt fantastisk at opleve de kulturelle forskelle og blive klogere på nye kulturer derigennem. De fortæller også gerne åbent om hvordan de selv føler at de altid har noget at snakke om eller noget at grine over. 

Det er lidt skørt, at med overstående påstulater, at interkulturel dating ikke er noget alle anbefaler til alle. Landet ligger faktisk således, at vi i Danmark aldrig har haft så mange enlige voksne mænd, som vi har i denne tid. Om det er fordi der er totalt tørlagt på singlefronten ude i randområderne eller om det er fordi de voksne mænd er gode til at sidde fast i deres gamle vaner og routiner er ikke til at sige – men det er ikke ens betydning med at det behøver at være sådan, i resten af deres liv. 

Udenlandsk kæreste = flere rejser

Det der sker, når voksne danskere finder kærester der ikke er vokset op i deres hjemby eller naboby er, at de kommer mere ud at rejse. Det er nemlig oftest sådan, at man jo selvfølgelig skal ned og besøge eksempelvis de thai piger som man har skrevet med før eller siden. Og hvis bare én af dem viser sig at være den kærlighed som du altid har ledt efter, så har du lige vundet en billet til Thailand flere gange årligt. 

Det ses også ofte at interkulturelle par leder efter et fælles kulturelt standpunkt i et eller andet land, som ikke er de nogle af dem er fra – og det kan man egentligt godt forstå.

Kulturelle forskelle skaber samtaler

Hvis man ikke er en mand af mange ord, men er nysgerrig af natur, så kunne en udenlandsk kæreste være måske lige dét, som du gik og manglede i den hverdag. Mange mennesker føler nemlig kun at de kan snakke om de ting som de har forstand på, men når det kommer til kulturelle forskelle, så kan man som udgangspunkt altid blive klogere på den anden person og vice versa.

5 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *