To gode grunde til at købe en bolig i Malaga

To gode grunde til at købe en bolig i Malaga

Winter is Coming er et udtryk de fleste kender fra Game of Thrones, en utroligt kendt serie der har kørt på HBO – i Danmark dog, bruges det nok mere om den mentale forberedelsesperiode som mange danskere går i møde når August melder sin afslutning og vinteren rigtigt begynder – ikke just en sjov tid at være dansker i.

Vinteren har nemlig forfærdelig påvirkning på utroligt mange af os, der over vinteren kommer til at have; sværere ved at komme op om morgenen, sværere ved at bibeholde det gode humør igennem hele dagen, mindre lyst til at gå udenfor fordi vejret er godt og mildest talt utroligt uindbydende – og sidst, men bestemt ikke mindst, får utroligt mange mennesker en vinterdepression der er svær at komme af med og som normaltvis først forsvinder op ad foråret engang får der begynder at komme blade på træerne igen.

Vinteren er også noget der får mange mennesker til at drømme sig væk, væk til varmere luftlag, hvor solen altid skinner, hvor der er blade på træerne og hvor man kan sidde og nyde en \’cerveza\’ i solen, når man kommer hjem fra arbejde. Men hvorfor bliver så mange mennesker kun i drømmen, når det i 2020 kan være så utroligt let at få fast matrikel under fødderne i et andet land? Og hvorfor holder så mange mennesker fast i at sidde hjemme i deres lejlighed eller villa og surmule i fire måneders mørke, når sydspanien kun er to timer væk fra enten Billund eller Kastrup? 

Det er fordi de fleste ikke aner, helt præcist, HVOR let det egentligt er at få slippe væk fra vinterdepressionen og væk fra kulden. Nedenfor finder du to meget gode grunde, til at investere i kvadratmeter mere sydpå. 

  1. Din krop og sind vil takke dig for det
    De fordele som vi mennesker får af at bruge tid i solrige omgivelser er mildest talt mange. Vores energi niveauer holder længere, vi bliver generelt mere glade (på grund af alt den d-vitatim vi får fra solen) og bare én uges ophold kan gøre alt forskellen for dig, hvis vinterdepressionen virkelig presser sig på.
  2. Det er en investering dine venner og familie og vil takke dig for
    Mursten er i 2020 noget af det mest værdifulde vi kan have som aktiver i vores liv – specielt hvis dine mursten eksempelvis er i Malaga, hvor huspriserne grundet turisme har steget i mange år i streg efterhånden. Så er du sikret et sted du kan leje ud til venner og familie og en investering der bliver mere værd med tiden.

Har det vakt interesse? Så kan du læse meget mere på Boligninja.dk

6 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *